Duurzaamheid, kwaliteit en betrouwbaar 

Putman BV is de installatiespecialist om uw bedrijfsklimaat optimaal werkende te krijgen en te behouden. Vanuit Noordwijk vertrekt onze grote buitendienst dagelijks naar onze klanten voor het benodigde onderhoud. Doordat alle afdelingen zich in één pand hebben gefaciliteerd, zijn de lijnen kort en kan er snel actie worden geleverd. Hiernaast zijn binnen Putman BV alle benodigde certificeringen en is de kennis aanwezig om elke klus op maat aan te kunnen pakken.
Of uw project nu groot of klein is, wij hebben de oplossing en de juiste systemen voor uw (zakelijke) klimaatregeling. Uiteraard bespreken wij alvorens deze oplossingen met u en deze moeten bij uw bedrijf passen. Alle systemen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en uw behoeften.

Een goed binnenklimaat is noodzakelijk om het comfort, welzijn en de gezondheid van u en uw collega’s in het pand aanzienlijk te verbeteren. Wij verzorgen dit voor nieuwbouwprojecten, bestaande bouw en renovatieprojecten. Door middel van bewezen en kwalitatieve producten, ronden wij al onze projecten succesvol af, volledig naar de wensen van de klant.

Luchttechniek

Sanitairtechniek

Warmtetechniek

Zwembadtechniek

Koeltechniek

Zonne-energie

Duurzaamheid staat voor Putman BV hoog aangeschreven. Naast het feit dat onze maatregelen een belangrijke bijdrage leveren aan een beter milieu, levert u dat vaak een besparing op van meer dan 50% op uw jaarlijkse energiekosten. U kunt hierbij denken aan o.a. warmtepompen, zonnepanelen en warmteterugwinning. Na inventarisatie van uw pand en de wensen welke u heeft, adviseren wij u welke oplossingen er mogelijk zijn. De combinatie van de gekozen oplossing en onze Gebouw Beheer Systemen (GBS), zorgt ervoor dat wij op afstand kunnen monitoren. Hierdoor zijn wij altijd op de hoogte van eventuele storingen en kunnen wij adequaat reageren.

Naast ‘gewone’ bedrijfspanden, hebben wij een groot klantenbestand met o.a. restaurants, winkels, hotels nog vele soorten panden. Voor meer referenties of type panden waar wij de systemen verzorgen kunt u altijd contact met ons opnemen.

24/7 service is een standaard bij Putman BV en met meer dan 30 monteurs in de buitendienst is de juiste expertise snel op locatie.

Wij bieden ook zakelijke onderhoudscontracten aan. Zo onderhouden wij cv-ketels en andere installaties én waarborgen wij het comfort en de gezondheid van uw collega’s en andere gebruikers van het pand.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op via onderstaand contact formulier. U kunt uiteraard ook telefonisch contact opnemen via 071-3619210.