Particulier

Putman BV is er niet enkel voor de zakelijke branche, maar is er eveneens voor u als particulier. Een goed thuisklimaat is net zo essentieel voor een fijn wooncomfort. Van een klein kamersysteem tot een compleet vrijstaande villa. Voor elk huishouden heeft Putman BV een systeem op maat. Van CV-onderhoud tot complete vernieuwde installaties en duurzame oplossingen. Bij ons bent u aan het juiste adres.

Het uitvallen van de centrale verwarming of het niet kunnen beschikken over warm water wordt niet als comfortabel gezien. Daarom is onze servicedienst 24 uur per dag beschikbaar om uw storingen en andere technische problemen direct te verhelpen. Hierbij worden enkel bewezen systemen van bekende merken toegepast om uw systeem weer optimaal te laten werken.

Ook particuliere installaties kunnen in continue verbinding staan met onze Gebouw Beheer Systemen (GBS), waardoor monteurs al snel een melding krijgen wat voor een storing er plaatsvindt en hier adequaat op reageren. In ons magazijn liggen de meest voorkomende onderdelen op voorraad en kunnen de meeste storingen nog dezelfde dag/avond worden opgelost.

Bent u als particulier geïnteresseerd in een samenwerking met Putman BV, en wilt u verzekerd zijn dat u er goed onderhouden bij zit. Neem dan contact met ons op via het onderstaand contactformulier. Wilt u liever telefonisch iemand spreken? Bel dan naar 071-3619210 en stel hier uw vraag.