Werktuigbouwkundige installaties, groots en complex

Putman BV is al meer dan 75 jaar de installatiespecialist in de randstad. Gevestigd in een mooi pand te Noordwijk, met alle noodzakelijke voorzieningen onder één dak. Een magazijn, ervaren projectleiders, een grote buitendienst en een professionele tekenkamer. Alles onder één dak om bedrijven en particulieren het complete pakket aan te kunnen bieden betreffende klimaat-, sanitaire-, koel- en industriële installaties.

Putman BV staat voor innovatieve, duurzame, kwalitatieve en betrouwbare installaties. Onze focus ligt compleet op het verbeteren en/of onderhouden van het woon- en werkcomfort.

De efficiënte samenwerking van de verschillende afdelingen is een echte kracht van Putman BV. Elke situatie heeft een andere benadering en/of oplossing, welke wij snel kunnen aanpakken. Hiernaast is een persoonlijke benadering met een vast contactpersoon naar onze mening een belangrijk punt binnen de installatietechniek. Ons personeel kan in duidelijk en begrijpbare taal overbrengen hoe een situatie opgelost gaat worden.

Blijven ontwikkelen en innovatief zijn is voor ons een must. Wij blijven op de hoogte van de laatst bewezen technieken en passen deze toe op de juiste plek. Of dit nu om een simpele of grote klus gaat, wij pakken deze met zorg aan!