Putman is een installatiebedrijf met jarenlange ervaring in installaties op scholen. Wij bieden het complete pakket op het gebied van klimaat-, sanitaire-, koel- en industriële installaties. Hierbij geven wij tevens de mogelijkheid om een zakelijk onderhoudscontract af te sluiten. Daarmee proberen wij u en uw scholengemeenschap zo veel mogelijk te ontzien bij onder andere het onderhoud aan cv-ketels en andere installaties. Ook zorgen wij er daarnaast voor dat het comfort en de gezondheid van uw collega’s en de leerlingen van uw school gewaarborgd worden.

Installaties voor scholen

Wat wij concreet voor scholen zouden kunnen betekenen is de installatie van sanitaire voorzieningen en/of ventilatiesystemen. Deze installaties zijn zeer duurzaam in gebruik en zorgen voor een gezond en comfortabel binnenmilieu. Ideaal voor het optimaliseren van het leer- en concentratievermogen van uw leerkrachten en leerlingen.

Om dit te kunnen realiseren moet met de installatie van dergelijke systemen rekening gehouden worden met de gebruikers van uw gebouw. Zo moet er bijvoorbeeld gelet worden op het feit of bepaalde installaties de leerlingen niet afleiden door geluidsoverlast of dat het comfort onnodig benadeeld wordt. Putman kan u voorzien van deskundig advies betreffende de plaatsing van installaties.

Voordelen onderhoudscontract installatie voor scholen

Door het regelmatig onderhouden van uw installaties houdt u de conditie van de apparaten optimaal. Om deze reden is regelmatig onderhoud noodzakelijk. Hierdoor ontstaat er minder kans op storingen en defecte onderdelen. Daarnaast wordt de levensduur verlengd en zijn de installaties veiliger én zuiniger door het op tijd opsporen van eventuele lekkages, zoals rookgassen.

Een zakelijk onderhoudscontract voor cv-ketels, verwarming en andere installaties

Op basis van uw wensen en een quickscan van de installaties in het pand bieden wij een onderhoudspakket op maat aan. Door korte lijntjes intern, kunnen wij snel schakelen. Hierdoor kunnen wij ons aanpassen aan uw specifieke wensen wat betreft uw school. Wij verlenen onderhoud aan:

  • Cv-ketels
  • Boilers
  • Verwarmingen
  • Zonnepanelen
  • Sanitaire voorzieningen
  • Gebouwbeheersystemen
  • Koelingssystemen (airco)
  • Verzorgen Meer Jaren Onderhouds Begroting
  • Luchtventilatiesystemen

Installatie met ervaring in zakelijke onderhoudscontracten voor scholen

Putman onderhoudt vanuit Noordwijk installaties voor meerdere scholen. Zowel in de Bollenstreek als daarbuiten. Hierbij werken wij zorgvuldig en vertrouwd. Zo bent u altijd verzekerd van goedwerkende installaties.

Putman heeft meer dan 30 monteurs werkzaam in de buitendienst, waardoor wij altijd snel op locatie zijn en actie kunnen ondernemen bij eventuele storingen of defecten.

Meld u aan voor een zakelijk onderhoudscontract

Putman stelt een onderhoudscontract op dat past bij uw wensen. Wilt u een offerte aanvragen? Of wilt u meer informatie over een onderhoudscontract bij Putman? Bel ons of neem contact op via onderstaand contactformulier.