In het kader van energiebesparing heeft Putman de stookruimte van gemeente Oegstgeest geheel geïsoleerd! Een mooie opdracht vanuit een duurzaam oogpunt, want wist u dat zelden alle geproduceerde warmte op de juiste plek (in de hal of kantoorruimte) terecht komt?

Bespaar gas: voorkom warmtelekken

In een stookruimte zonder goede isolatie ligt de temperatuur vaak hoger dan in andere ruimtes. Dit betekent dat hier al veel warmte verloren gaat. Zonde! Ook tijdens de weg naar de desbetreffende ruimte gaat een deel van de warmte verloren. Dit kan ‘verlies’ kan soms wel 10 graden zijn.

Isoleren voor een duurzaam pand

Verwarming, koeling, ventilatie en dus isolatie zijn voorwaarden om tot een duurzaam klimaat te komen. Putman BV voorziet uw bedrijf van professioneel advies en ontwerpt samen met u een effectief ontwerp om het gewenste resultaat te bereiken. Meer informatie? Neem contact met ons op via 071 – 361 92 10 of stuur een e-mail met uw vraag naar info@putmanbv.nl.