Een hotel beschikt over verschillende installaties, zoals klimaat-, sanitaire-, koel- en industriële installaties. Het is zeer van belang dat deze installaties dagelijks naar behoren werken en zorgdragen voor een optimale comfortbeleving van uw hotelgasten en medewerkers. Putman is een installatiebedrijf met jarenlange ervaring in bedrijfsinstallaties. Voor het onderhoud van deze installaties bieden wij een overzichtelijk zakelijk onderhoudscontract. Hiermee ontzorgen wij u met het onderhoud van de installaties in uw hotel én waarborgen wij het comfort en de gezondheid van uw hotelgasten en andere gebruikers in het hotel.

Voordelen van een zakelijk onderhoudscontract voor uw hotel

Door het regelmatig onderhouden van uw installaties, houdt u de conditie van de apparaten optimaal. Hierdoor is er minder kans op storingen en defecte onderdelen. Daarnaast wordt de levensduur verlengd en zijn de installaties veiliger én zuiniger door het op tijd opsporen van eventuele lekkages, zoals rookgassen.

Een zakelijk onderhoudscontract voor de klimaat en andere installaties in uw hotel

Op basis van uw wensen, benodigdheden en een quickscan van de installaties in uw hotel, bieden wij een onderhoudspakket aan. Helemaal op maat! Onze afdelingen zitten in 1 pand waardoor de lijnen kort zijn en wij ons makkelijk kunnen aanpassen aan uw hotel met specifieke wensen. Wij verzorgen het onderhoud van:

 

-Cv-ketels

-Warmte Koude Opwekkingsinstallaties (WKO)

-Sanitaire voorzieningen

-Verwarmingen

-Koelingssystemen (airco)

-Luchtventilatiesystemen

-Boilers

-Zonnepanelen

-Gebouwbeheersystemen

-Het verzorgen van Meer Jaren Onderhouds Begrotingen (MJOB)

 

Daarnaast verzorgen wij bij de volgende installaties het onderhoud in samenwerking met andere gerenommeerde partijen:

 

-Brandmeld- en ontruimingsinstallaties

-Sprinklerinstallaties

-Inbraakbeveiliging

-Noodverlichting

 

Meer dan 30 monteurs zijn dagelijks werkzaam in de buitendienst bij Putman, waardoor wij altijd snel aanwezig kunnen zijn op de locatie en direct actie kunnen ondernemen bij storingen of defecten in uw hotel.

Installatiebedrijf met jarenlange ervaring in zakelijke onderhoudscontracten

Putman onderhoudt vanuit Noordwijk installaties voor een groot aantal bedrijven in verschillende branches in de randstad. Hierbij werken wij zorgvuldig en vertrouwd. Zo bent u altijd verzekerd van goed werkende cv-, koel-, klimaat- en sanitaire installaties in uw hotel. Wij hebben vooral onderhoudscontracten met hotels, scholen, kantoren, zorgcentra en vve beheerders.

Al deze panden zijn voorzien van verschillende installaties die naar behoren moeten werken. Daarom is het van belang om hiervoor een goed, duidelijk zakelijk onderhoudscontract af te sluiten.

Meld uw hotel aan voor een zakelijk onderhoudscontract

Heeft u behoefte aan een zakelijk onderhoudscontract voor uw hotel? Putman stelt een onderhoudscontract op dat past bij uw wensen en de behoeften van uw hotel. Direct een offerte aanvragen of wilt u meer informatie? Bel ons of neem contact op via het contactformulier.