Diverse Hilton Hotels, de Rechtbank van Amsterdam of de buurman om de hoek… Zo maar een greep uit ons zeer gewaardeerde klantenbestand. Putman BV is verantwoordelijk voor een duurzaam leef- en werkklimaat voor de zakelijke- en particuliere markt. Vanuit onze vestiging in Noordwijk beheren en onderhouden wij zowel kleine als zeer complexe installaties. De klant en duurzaamheid staan hierbij voorop.

Krijg jij energie van het uitvoeren van diverse taken op een dag? En voel je je thuis in een klein maar vooral gezellig team? Wegens groei zijn wij op zoek naar een enthousiaste administratief medewerk(st)er die niet terugdeinst voor een beetje verantwoordelijkheid.

DIT GA JE DOEN

• Beheren van de crediteuren- en debiteurenadministratie
• Verwerken van de urenstaten en inkoopfacturen
• Verzorgen van uitgaande facturering en het archief
• Up-to-date houden van de projectadministratie
• Beoordelen en verbeteren van de bedrijfsprocessen
• Assisteren bij de jaarafsluiting en bijhouden van de kas

JIJ PAST IN DIT PROFIEL

• Administratieve MBO-opleiding niveau 4
• Minimaal één jaar werkervaring in een administratieve functie
• Communicatief vaardig en sociaal
• Kennis en werkervaring met Syntess Atrium (pré) en Microsoft Office

Wij bieden een uitdagende functie met een marktconformsalaris

 JOUW MOTIVATIE

Enthousiast geworden en wil je direct reageren? Stuur jouw cv en motivatie naar pg.vanschie@putmanbv.nl. Bel ons gerust als je meer informatie wilt op 071 – 361 92 10. Hopelijk ontmoeten we elkaar snel!