Gaat u binnenkort verbouwen en daarom benieuwd naar energiebesparende mogelijkheden? Of juist nieuwsgierig hoe duurzaam wonen in de praktijk bevalt? Dan is de Nationale Duurzame Huizen Route zeker een aanrader. Op zaterdag 3 en 10 november kunnen huiseigenaren namelijk binnenkijken bij duurzame huizen in de buurt. Ook een kijkje nemen? Schrijf u snel in.

 Spreek ervaringsdeskundigen over een duurzaam huis

In heel Nederland opent een groot aantal huiseigenaren hun deuren. De achterliggende gedachte? Andere huisbezitters inspireren om te kiezen voor duurzame oplossingen. De eigenaren ontvangen u graag en staan open om alle ervaringen met u te delen. Natuurlijk met een uitgebreide rondleiding waarin zij met veel enthousiasme over de verschillende energiebesparende toepassingen vertellen. Hierbij is er tijd genoeg om al uw vragen te stellen, zoals: ‘Hoe bevalt gasloos wonen? En hoeveel geluid maakt jullie warmtepomp?’

Bezoek het duurzame huis van uw wens

Aan de route doen veel verschillende huizen mee, van vrijstaand tot monumentaal. Maak voor uzelf een selectie uit de deelnemende huizen die voor u het meest interessant zijn en schrijf u in voor een bezoek. Inschrijven kan op de website van de Nationale Duurzame Huizen Route. Hierbij kunt u filteren op bouwjaar, type woning en onderwerp.

Vragen over een duurzaam (t)huis?

De huiseigenaren zijn het hele jaar door via het platform Nationale Duurzame Huizen Route te benaderen voor vragen. Heeft u behoefte aan persoonlijk advies? Putman adviseert u graag over passende duurzame installaties. Neem hiervoor gerust contact met ons op.