Jij hebt een achtergrond in de installatietechniek, wil dit vakgebied verder eigen maken én je bent stressbestendig. In een dynamische omgeving werk je in een klein team, waarbij je veel bevoegdheden en verantwoordelijkheden krijgt. Klinkt goed?

Hilton Hotels, Rechtbank Amsterdam of de buurman om de hoek… Zo maar een greep uit ons zeer gewaardeerde klantenbestand. Putman BV is verantwoordelijk voor een uitstekend leef- en werkklimaat. Vanuit onze vestiging in Noordwijk beheren en onderhouden wij zowel kleine als zeer complexe installaties, waarbij de klant en duurzaamheid voorop staan.

Ter versterking voor de service- afdeling zijn wij op zoek naar:

CV MONTEUR

Als cv monteur op onze service afdeling krijg je te maken met een groot aantal uiteenlopende opdrachtgevers en klimaatinstallaties. In overleg met de projectleider en aan de hand van projectgegevens zorg je voor een optimale en organisatorische uitvoering van de werkzaamheden.

Je bent verantwoordelijk voor het aansluiten en installeren van water- en gasleidingen, sanitaire en CV-installaties. Het merendeel van de werkzaamheden zal zelfstandig worden uitgevoerd en bestaat uit het verrichten van klantenwerk, in het kader van verbouw en renovaties in de zakelijke en particuliere sector. Maar ook het geheel vervangen van centrale stookinstallaties bij VVE’s behoren tot de werk- zaamheden.

Gezocht profiel: starter en/of ervaren welkom

· Ervaring in de installatie techniek
· In het bezit van een Rijbewijs B
· Teamplayer en zelfstandig kunnen werken
· Geen 9 tot 5 mentaliteit
· Goede communicatieve vaardigheden en representatief
· Je hebt een praktische en klantgerichte instelling

Wij bieden:

• Een uitdagende functie met doorgroeimogelijkheden
• Goede arbeidsvoorwaarden
• Verschillende opleidingen om jezelf te ontwikkelen
• Een marktconform salaris

Ben jij onze nieuwe enthousiaste collega en wil je direct reageren? Stuur jouw CV en motivatie naar pg.vanschie@putmanbv.nl. Bel ons gerust als je meer informatie wilt op 071-3619210. Hopelijk ontmoeten we elkaar snel!