Het werk als service monteur bestaat voornamelijk uit het verrichten van service- en onderhoud technische werkzaamheden aan werktuigbouwkundige installaties. Je hebt oog voor de klant en zoekt mee naar oplossingen waar de klant mee geholpen is. Je voert testen, inbedrijfstellingen en aanpassingen uit waar nodig.

JIJ BENT EEN ALLROUND VAKMAN

• Afgeronde technische opleidingen
• Bij voorkeur 3-5 jaar werkervaring binnen de installatiebranche
• Deadlines halen is voor jou geen probleem
• Kwaliteitsgericht, toegankelijk en gedisciplineerd
• Werkt graag planmatig, gestructureerd en denkt graag mee met de klant

 JOUW MOTIVATIE

Enthousiast geworden en wil je direct reageren? Stuur jouw cv en motivatie naar pg.vanschie@putmanbv.nl. Bel ons gerust als je meer informatie wilt op 071 – 361 92 10. Hopelijk ontmoeten we elkaar snel!