Ben jij de nieuwe toevoeging aan ons team? Vanwege groei zijn wij op zoek naar nieuwe Putmanners! Werk jij graag in een dynamische omgeving en in een kleinschalig, gezellig team? Bekijk onze openstaande vacatures en werk mee aan een het verbeteren van het leef- en werkklimaat van diverse type klanten. Van particulier tot aan hotelketen, onze klanten zijn divers en bieden veel variatie in werk.

Groei samen door in installatietechniek

Wij bieden jou een uitdagende functie met doorgroeimogelijkheden. Kom je net van school of ben je een ervaren vakman die meer uit zichzelf wil halen? Wij bieden verschillende opleidingen om jezelf verder te ontwikkelen. Daarnaast zijn goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris bij ons vanzelfsprekend.

Starter, vakman of omscholer? Bekijk onze vacatures

Putman is expert in warmte, koeling, sanitair en duurzame technieken. Staat bij jou werkplezier voorop? Dan pas jij zeker in ons team. Bekijk hieronder welke vacature bij jou past. Zit jouw ideale vacature er niet bij? Natuurlijk is het ook mogelijk om een open sollicitatie te versturen.

• Vacature loodgieter/cv monteur
• Vacature service- en/of koelmonteur

Vragen over een vacature of direct reageren? Neem contact op!

Ben jij onze nieuwe enthousiaste collega? Wij kijken ernaar uit om kennis te maken. Stuur jouw cv en motivatie naar Patrick van Schie, dan nemen wij zo snel contact met je op.

Heb je onze advertentie voorbij zien komen en zou je deze graag nog even bekijken? Bekijk deze hier!