Als cv monteur krijg je te maken met een groot aantal uiteenlopende opdrachtgevers en klimaatinstallaties. In overleg met de projectleider en aan de hand van projectgegevens zorg je voor een optimale en organisatorische uitvoering van de werkzaamheden. Je bent verantwoordelijk voor het aansluiten en installeren van water- en gasleidingen, sanitaire- en cv installaties.

JIJ BENT EEN STARTER OF ERVAREN VAKMAN

• Ervaring in de installatie techniek
• in het bezit van Rijbewijs B
• Je bent een teamplayer en kan zelfstandig werken
• Geen 9 – 5 mentaliteit
• Goede communicatieve vaardigheden en je bent representatief
• Je hebt een praktische en klantgerichte instelling

 JOUW MOTIVATIE

Enthousiast geworden en wil je direct reageren? Stuur jouw cv en motivatie naar pg.vanschie@putmanbv.nl. Bel ons gerust als je meer informatie wilt op 071 – 361 92 10. Hopelijk ontmoeten we elkaar snel!